©2019 by De Zinhoeve. Privacy

 

Ontwikkel duurzame vitaliteit met onze bedrijfsscan "Welzijn & Productiviteit"

scan.jpg
 

Wij meten medewerkerswelzijn en productiviteits- & performance-outcomes:

Balans draagkracht-werkvereisten

Wij meten de balans tussen wat elke medewerker in zijn job kan en wil (zoals gezondheid, competenties, waarden, motivatie, work-life balance, draagkracht) en de werkvereisten, in termen van wat de organisatie en job vereist of aanbiedt.

Arbeidsproductiviteit

Wij berekenen en bevragen op basis van zelfrapportage en objectieve data: productiviteit, performance, absenteïsme & presenteïsme. Wij berekenen de eventuele kost van dit verlies voor uw bedrijf en de te behalen winst door investeringen.

Welzijn op het werk

SWOT analyse van de organisatie op vlak van welzijn op het werk, incl. fysiek-, psychisch-, carrière- & sociaal welzijn.

 

Wij meten cultuur, klimaat en
organisatieparameters:

Cultuur

Wij meten de organisatie- en afdelingscultuur en screenen voor noodzakelijke parameters van medewerkerswelzijn en organisatievitaliteit.

Service klimaat

Klantenservice start bij interne service aan je medewerkers. Wij bevragen het 'service klimaat': we meten de medewerkers- & klantgerichtheid van de organisatie.

Organisationele parameters

Wij onderzoeken hoe opgeladen je organisatie is voor duurzame vitaliteit en medewerkerswelzijn door een analyse van cruciale organizationele parameters.

 

Onze tools

Wij gebruiken enkel wetenschappelijke methodieken.
Als voormalig universitair onderzoeker, stelt Sharon de vragenlijst of kwalitatieve onderzoekshandleidingen op naargelang de behoeften van de klant. Hiervoor baseert ze zich op verschillende schalen die via een wetenschappelijke methodologie ontwikkeld werden door  onderzoekers en professoren aan universiteiten en topinstituten (o.a. Harvard Medical School, KUL, University of South Australia, Vlerick Business School) of die ze zelf ontwikkelde tijdens haar werk voor UGent en UA/Antwerp Management School.

Focusgroepen

Begeleide groepsgesprekken met 8-10 personen waarin dieper wordt ingegaan op waar medewerkers en management al dan niet tevreden over zijn en hun behoeften op vlak van welzijn op het werk

Digitale of papieren vragenlijst

Wetenschappelijke bevraging van welzijn en productiviteit, service klimaat en cultuur aan alle medewerkers, met terugkoppeling van cijferrapport per afdeling of groep met aanbevelingen

Diepte-interviews

Eén op één gestructureerde diepte interviews waarin we informatie verzamelen over wat er leeft in de organisatie en op de werkplek op vlak van welzijn, verandering of interne/externe klantenoriëntatie

 
 
fullsizeoutput_39b.jpeg
Loopbaancheque_label.jpg
 

Dienstverlener voor de werkbaarheidscheque

Ontvang nu 60% subsidie op de bedrijfsscan
"Welzijn op het werk & arbeidsproductiviteit"

 

Contact

Tamepa Comm.V.


De Zinhoeve

Torhoutsestraat 236

8020 Oostkamp

Belgium