©2019 by De Zinhoeve. Privacy

 

Boeken

Persoonlijk leiderschap.

Meer productiviteit in zes stappen met personal energy management

“Een inspiratie en werkboek voor al diegenen die een succesvolle carrière willen uitbouwen en toch het respect voor hun lichaam en geest willen behouden.”

Persoonlijk leiderschap helpt je om stil te staan bij de stress en druk die onze onzekere, complexe en steeds veranderende wereld oproept, en om deze stress intern te reguleren. Aan de hand van de personal energy management tools uit dit boek blijf je veerkrachtig, gezond en productief, zelfs onder steeds stijgende werkdruk. 

Studies bevestigen dat je met de tips uit dit boek productiever en veerkrachtiger wordt, beter presteert, meer werkplezier ervaart en minder vaak afwezig bent.

Business leiders over dit boek:

“Een zeer onderhoudend en praktisch boek, dat je leven zal veranderen en verbeteren.” 

- Erwin Vandousselaere, CEO Summa (beste nieuwkomer MT top-100 van beste Belgische maakbedrijven 2019)

"Moest ik dit een jaar geleden gelezen en toegepast hebben had ik mijn management job waarschijnlijk niet opgegeven.” 

-Tatjana Vandenhouweele, voormalig IT-manager Daikin Europe 

"Diepe zingeving is een ontembare kracht. En die kracht is in ieder mens aanwezig.Dit boek helpt je om jouw kracht te vinden." 

-Ann Baecke, auteur "Leider zonder masker"

"Dit boek begint waar de meeste theorieën ophouden, nl. bij de vraag HOE. In theorie is het allemaal zo makkelijk gezegd, maar doe het maar eens! Het is een kunst hoe Sharon kennis uit verschillende bronnen en wetenschapsgebieden weet te combineren met Oosterse ontspanningstechnieken". 

- Judith van Felius, hoofddocent & Course Director International HRM, Saxion University of Applied Sciences

“Kennen we de verborgen kost van het absenteisme, het personeelsverloop of een algemeen gevoel van zich “niet jeunen op en in het werk”? Sharons objectieve meting, research en evidence-based technieken overstijgen het niveau van lippendienst voor de goede zaak.” 

- Carl De Clercq, Human Capital & Business Mentor H-art Matters, voormalig HR Director Vandemoortele, Alpro & Balta

“In detail beschrijft ze heel wat eenvoudig uitvoerbare tips, oefeningen en technieken zodat je haar theorie meteen kan implementeren. Ervaar hoe je bedrijf, je werknemers en ook jijzelf op elk vlak makkelijk en duurzaam kunnen groeien en bloeien.”

- Ria Verplancke, voormalig CEO merken- en octrooiBureau Verplancke en voormalig lid Board of Directors Flanders Expo

Innerlijke rust in een druk leven

Sharon publiceerde haar eerste boek in 2017 vanuit een passie om anderen te begeleiden naar meer mentale gezondheid met een unieke combinatie van Westerse en Oosterse technieken - zoals yoga en mindfulness.

Dit boek is geschreven voor gedreven en drukbezette onderneemster-moeders die kampen met de stress van work-life balance en die meer energie en werkvoldoening wensen, alsook diepe rust en ontspanning willen vinden.

"Ik neem je mee in mijn stretch-model dat verklaart waarom je zoveel stress hebt en wat je eraan kan doen, en biedt je eenvoudige herstellende yoga oefeningen, ontspannende ademhalingsoefeningen en mindfulness meditaties die geïllustreerd worden met prachtige, kleurrijke foto's."-Sharon

"Alsof je personal trainer naast je staat"-aldus Katrin Van de Water (oprichtster Passion for Work) over het boek.

"Dit boek is een aanrader voor iedereen, die net zoals ik, immens veel dingen graag doet. Sharon kan als geen ander diepe wetenschappelijke informatie zeer bruikbaar overbrengen"- Ans Vercruysse (zelfstandig grafisch vormgeefster) over het boek.