zinhoeve.jpg

Over ons

Onze visie & filosofie

Maatwerk

Flexibiliteit  is essentieel in het werken rond thema's als welzijn en productiviteit. Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen, maar willen samen in gesprek gaan over oplossingen en trajecten aangepast aan je specifieke behoeften. 

Deskundigheid

Sharon is auteur van twee boeken over persoonlijk leiderschap en stressmanagement en zet als bedrijfspsychologe haar ruim tien jaar ervaring met training, research en coaching op vlak van welzijn, persoonlijke en organisationele groei graag in om je te helpen.

In-depth wetenschappelijke aanpak voor duurzame werking

Wij pakken de roots van welzijn, productiviteit, absenteïsme- en motivatieproblemen aan i.p.v. het spreekwoordelijke 'topje van de ijsberg'. We specialiseren bovendien in programma's en methodieken die tijdens internationaal wetenschappelijk en bedrijfskundig onderzoek hun werking bewezen hebben.

Terugkoppeling van welzijn naar leiderschap en organisatiedoelen

We gaan samen met jou op zoek naar een diepere verankering binnen je leidinggevende functie of je organisatie van de welzijns- en productiviteitsversterking. We trachten verhoogd welzijn en levenskwaliteit te matchen aan meer productiviteit & werkvermogen in je functie of organisatie.

 

Over Sharon Vandousselaere-zaakvoerder

Master Bedrijfspsychologie & Manama Bedrijfseconomie

NL/EN

  • Ruim 10 jaar ervaring in bedrijfsresearch, welzijnstraining en -coaching bij o.a. BMW Group Belux, Televic, Unilever, Antwerp Management School en Universiteit Gent.

  • Senior researcher & trainer inzake de balans tussen prestatie en welzijn bewaken tijdens organisatie- & individuele ontwikkeling.

  • Ruime ervaring met stress-, burn-out en carrièrecoaching en als docente in body-mind stressreductietechnieken yoga en mindfulness

  • Auteur van 2 boeken over stressreductie, persoonlijk leiderschap en personal energy management.

  • Ontwikkelde SVD scan© “Welzijn en productiviteit”

  • Had een VDAB-erkend loopbaancentrum Inner Glow waarin ze onderneemsters begeleidde naar meer work-life balance

Implementatiepartners


Voor organisatieveranderingstrajecten, waarvan welzijns- en cultuuronderzoek een onderdeel uitmaakt, bundelt De Zinhoeve de krachten met senior experts. Daardoor kunnen wij het hele proces van A-Z verzorgen. Dit partnership verzekert voor de klant dat  de unieke kennis uit het bedrijfsonderzoek effectief ingezet wordt tijdens het implementeren van de verbeteracties.

 

Wij kunnen hiervoor rekenen op ons brede netwerk van senior executive coaches, trainers, consultants en research associates.

 

©2020 by De Zinhoeve. Privacy