Over ons

 

Onze visie & filosofie

Maatwerk

Flexibiliteit  is essentieel in het werken rond thema's als welzijn en productiviteit. Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen, maar willen samen in gesprek gaan over oplossingen en trajecten aangepast aan je specifieke behoeften. 

Deskundigheid

Sharon is auteur van twee boeken over persoonlijk leiderschap en stressmanagement en zet als bedrijfspsychologe haar ruim tien jaar ervaring met training, research en coaching op vlak van welzijn, persoonlijke en organisationele groei graag in om je te helpen.

In-depth wetenschappelijke aanpak voor duurzame werking

Wij pakken de roots van welzijn, productiviteit, absenteïsme- en motivatieproblemen aan i.p.v. het spreekwoordelijke 'topje van de ijsberg'. We specialiseren bovendien in programma's en methodieken die tijdens internationaal wetenschappelijk en bedrijfskundig onderzoek hun werking bewezen hebben.

Terugkoppeling van welzijn naar leiderschap en organisatiedoelen

We gaan samen met jou op zoek naar een diepere verankering binnen je leidinggevende functie of je organisatie van de welzijns- en productiviteitsversterking. We trachten verhoogd welzijn en levenskwaliteit te matchen aan meer productiviteit & werkvermogen in je functie of organisatie.

 

Over Sharon Vandousselaere-zaakvoerder

Verhoogt de balans tussen welzijn en prestatie

Met haar boeken, onderzoek en activiteiten wil Sharon doorbraken realiseren bij leiders, meer verbinding creëren op de werkplek en bijdragen aan gezonde ondernemingen.

Sharon richtte in 2014 de Zinhoeve op als een trainingslocatie voor activiteiten rond welzijn en stressreductie (op het werk).

 

Op vandaag biedt Sharon vanuit de Zinhoeve, digitaal of in-company research, consulting, training & coaching aan om leiders en organisaties te helpen groeien naar duurzaam welzijn. 

Implementatiepartners


Voor organisatieveranderingstrajecten, waarvan welzijns- en cultuuronderzoek een onderdeel uitmaakt, bundelt De Zinhoeve de krachten met senior experts. Daardoor kunnen wij het hele proces van A-Z verzorgen. Dit partnership verzekert voor de klant dat  de unieke kennis uit het bedrijfsonderzoek effectief ingezet wordt tijdens het implementeren van de verbeteracties.

 

Wij kunnen hiervoor rekenen op ons brede netwerk van senior executive coaches, trainers, consultants en research associates.

 

©2019 by De Zinhoeve. Privacy