©2019 by De Zinhoeve. Privacy

Over ons

 

Onze visie & filosofie

Maatwerk

Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen, maar willen samen in gesprek gaan over oplossingen en trajecten aangepast aan de noden en vragen van zowel je organisatie als medewerkersbestand, die waarde creëren voor alle stakeholders.

Deskundigheid

Ons team bestaat uit gepassioneerde ervaringsdeskundigen die hun jarenlange achtergrond in research, consulting, training, coaching, directie & leidinggeven; alsook hun persoonlijke ervaringen met stress, inzetten om samen duurzame organisaties te bouwen.

Duurzame oplossingen

Wij pakken de roots van welzijn, productiviteit, absenteïsme- en motivatieproblemen aan i.p.v. het spreekwoordelijke 'topje van de ijsberg'. We specialiseren bovendien in programma's en methodieken die tijdens internationaal wetenschappelijk en bedrijfskundig onderzoek hun werking bewezen hebben.

Terugkoppeling naar de organisatiedoelstellingen

We gaan samen met CEO, management en medewerkers op zoek naar een diepere verankering binnen de organisatie en naar waardecreatie voor zowel individu als organisatie. We trachten een stijging van medewerkerswelzijn en -productiviteit te matchen aan het duurzaam behalen van de organisatiedoelstellingen.

 

Zaakvoerder De Zinhoeve

Over Sharon

Verhoogt de balans tussen welzijn en prestatie

Sharon Vandousselaere ontwikkelde de SVD Scan© op basis van ruim 10 jaar ervaring met wetenschappelijk en bedrijfskundig onderzoek, welzijnstraining- & coaching van ondernemers en ondernemingen.
Als bedrijfspsychologe & -economiste hecht ze belang aan de waardecreatie voor zowel organisatie als individuen. 
In haar gezondheidsbevorderende initiatieven en scans staan zowel verhoogd persoonlijk welzijn als arbeidsproductiviteit en daling van absenteïsmekosten centraal.

 
 

Onze implementatiepartners & experts

Over Carl De Clercq, zaakvoerder H-art Matters

Keerpunten omzetten in groei

Carl De Clercq zet als psycholoog zijn meer dan 30 jaar HR directie ervaring in als adviseur en consultant voor de implementatietrajecten in organisaties (Carl is ex HR director Alpro, Vandemoortele, Ernst & Young, Greenyard Foods, Balta). Hij concentreert zich op die keerpunten voor zowel bedrijven als hun leiders en buigt ze om tot groeimomenten om het volledige potentieel te bereiken.

Over Franky, senior executive H-art Matters

Duurzame groei van resultaten én medewerkers

Franky Van Hamme is erkend stress- en burn-out coach en zet zijn meer dan 30 jaar management- en directie-ervaring  (o.a. bij Douwe Egberts, Henkel en Alpro) in tijdens het meten en aanpakken van stress, burn-out en absenteïsmeproblematieken in de organisatie. Hij is geboeid door de ondersteunende of toxische rol die leidinggevenden spelen in deze stijgende problematiek.

 

Wij werken op freelance-basis samen met andere experts die, op basis van de behoeften van de klant, ondersteuning bieden in welzijnsinterventies en bedrijfsonderzoek.

An-Katrien Van Petegem, people connector

Hade Ureel, oprichter 
Yogaschool Monkey Tree

Sabine Martens, auteur 
"(W)Eet wat je eet"

Research associate & Management Drives certified leadership coach

Yogadocente en coach Hade Ureel

Voedingsdeskundige en apotheker