©2019 by De Zinhoeve. Privacy

 

Ons Zinhoeve team

Wij zijn een multidisciplinair team van senior ondernemers, elk expert in ons domein op het gebied van gezondheid, leiderschap, veerkracht en carrièrewelzijn.

 

Sharon Vandousselaere

Doorbraken realiseren met leiders

Researcher, trainer en master Psychologie met ruim 10 jaar ervaring in bedrijfsresearch & welzijnstraining bij o.a. BMW Group Belux, Televic, Unilever, Antwerp Management School en Universiteit Gent.

Sharon is zaakvoerder van de Zinhoeve. Lees hier meer over haar.

Carl De Clercq

Zelfs adelaars hebben een duw nodig...   
om het nest te verlaten...
om te vliegen

Bedrijfsconsultant en master Psychologie met meer dan 30 jaar HR directie ervaring bij o.a. Alpro, Vandemoortele en Balta.

Lees meer over Carl op zijn website H-Art Matters (klik).

Hade Ureel

We surfen allemaal dagelijks op de golven van het leven... Yoga en meditatie zijn belangrijke tools om de stress en drukte op de werkvloer te reduceren

Bewegingsexperte en yogadocente Hade Ureel biedt gezondheidsscans en persoonlijke coaching voor leidinggevenden aan inzake lichamelijke soepel- en fitheid en stressreductie. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in opleiding & training.

Hade is zaakvoerder van haar drukbezochte yogaschool The Monkey Tree.

Franky Van Hamme

Bevlogen werknemers helpen ontwikkelen om mentaal weerbaar en vitaal te zijn en blijven

Bedrijfsconsultant en erkend stress- en burn-out coach met meer dan 30 jaar management ervaring bij o.a. Douwe Egberts, Henkel en Alpro, en dit zowel in marketing als supply chain functies.

Lees hier meer over Franky op zijn website.

Contact

Tamepa Comm.V.


De Zinhoeve

Torhoutsestraat 236

8020 Oostkamp

Belgium

sharon@zinhoeve.be