Over ons

 

Onze visie & filosofie

Maatwerk

Flexibiliteit  is essentieel in het werken rond thema's als welzijn en productiviteit. Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen, maar willen samen in gesprek gaan over oplossingen en trajecten aangepast aan je specifieke behoeften. 

Deskundigheid

Sharon is auteur van twee boeken over persoonlijk leiderschap en stressmanagement en zet als bedrijfspsychologe haar ruim tien jaar ervaring met training, research en coaching op vlak van welzijn, persoonlijke en organisationele groei graag in om je te helpen.

In-depth wetenschappelijke aanpak voor duurzame werking

Wij pakken de roots van welzijn, productiviteit, absenteïsme- en motivatieproblemen aan i.p.v. het spreekwoordelijke 'topje van de ijsberg'. We specialiseren bovendien in programma's en methodieken die tijdens internationaal wetenschappelijk en bedrijfskundig onderzoek hun werking bewezen hebben.

Terugkoppeling van welzijn naar leiderschap en organisatiedoelen

We gaan samen met jou op zoek naar een diepere verankering binnen je leidinggevende functie of je organisatie van de welzijns- en productiviteitsversterking. We trachten verhoogd welzijn en levenskwaliteit te matchen aan meer productiviteit & werkvermogen in je functie of organisatie.

 

Met haar boeken, onderzoek en activiteiten wil Sharon doorbraken realiseren bij leiders, meer verbinding creëren op de werkplek en bijdragen aan gezonde ondernemingen.

Sharon richtte in 2014 de Zinhoeve op als een trainingslocatie voor activiteiten rond welzijn en stressreductie (op het werk).

 

Op vandaag biedt Sharon vanuit de Zinhoeve, digitaal of in-company research, consulting, training & coaching aan om leiders en organisaties te helpen groeien naar duurzaam welzijn. 

Onze implementatiepartners & experts

Sharon Vandousselaere-zaakvoerder

Verhoogt de balans tussen welzijn en prestatie

 
 

Over Carl De Clercq, zaakvoerder H-art Matters

Keerpunten omzetten in groei

Carl De Clercq zet als psycholoog zijn meer dan 30 jaar HR directie ervaring in als adviseur en consultant voor de implementatietrajecten in organisaties (Carl is ex HR director Alpro, Vandemoortele, Ernst & Young, Greenyard Foods, Balta). Hij concentreert zich op die keerpunten voor zowel bedrijven als hun leiders en buigt ze om tot groeimomenten om het volledige potentieel te bereiken.

Over Franky, senior executive H-art Matters

Duurzame groei van resultaten én medewerkers

Franky Van Hamme is erkend stress- en burn-out coach en zet zijn meer dan 30 jaar management- en directie-ervaring  (o.a. bij Douwe Egberts, Henkel en Alpro) in tijdens het meten en aanpakken van stress, burn-out en absenteïsmeproblematieken in de organisatie. Hij is geboeid door de ondersteunende of toxische rol die leidinggevenden spelen in deze stijgende problematiek.

 

Wij werken op freelance-basis samen met andere experts die, op basis van de behoeften van de klant, ondersteuning bieden in welzijnsinterventies en bedrijfsonderzoek.

An-Katrien Van Petegem, people connector

Hade Ureel, oprichter 
Yogaschool Monkey Tree

Sabine Martens, auteur 
"(W)Eet wat je eet"

Research associate & Management Drives certified leadership coach

Yogadocente en coach Hade Ureel

Voedingsdeskundige en apotheker

 

©2019 by De Zinhoeve. Privacy