©2019 by De Zinhoeve. Privacy

 

Over De Zinhoeve

De Zinhoeve wil bijdragen aan het creëren van gezonde en duurzaam vitale ondernemingen.


Daarom meten en versterken we welzijn & productiviteit in Oost- en West-Vlaamse KMO's en grote bedrijven d.m.v. bedrijfsscans, organisationeel advies & implementatietrajecten en leiderschapstraining & -coaching.

 

Ons Zinhoeve team

Ons team bestaat uit gepassioneerde ervaringsdeskundigen die hun jarenlange achtergrond in research, consulting, training, coaching, directie & leidinggeven; alsook hun persoonlijke ervaringen met stress, inzetten om samen duurzame organisaties te bouwen die waarde creëren voor alle stakeholders.

 

Waar staan wij voor?

Flexibiliteit: maatwerk in een uniek traject

Deskundigheid: wetenschappelijke expertise

Diepte-analyse: roots van welzijn, absenteïsme en productiviteit aanpakken (fundament van de ijsberg)

 

Zaakvoerder

 
Sharon Vandousselaere.jpeg

Over Sharon

Gepassioneerd door schrijven en zelfontwikkeling

Sharon Vandousselaere is researcher, trainer en Lic. Psychologie en master Economie met ruim 10 jaar ervaring in bedrijfsresearch & welzijnstraining bij o.a. BMW Group Belux, Televic, Unilever, Antwerp Management School en Universiteit Gent.

Sharon richtte de Zinhoeve op. Ze houdt van yoga, joggen, lezen, schrijven, reizen en wil zichzelf steeds blijven ontwikkelen en bijleren.

Lees hier meer over haar.

Partners

carldc_220x330.jpg

Over Carl

Keerpunten omzetten in groei

Carl De Clercq zet als psycholoog zijn meer dan 30 jaar HR directie ervaring in als adviseur en consultant voor de implementatietrajecten in organisaties (Carl is ex HR director Alpro, Vandemoortele, Ernst & Young, Greenyard Foods, Balta).

Carl is gepassioneerd vliegvisser en natuurfotograaf. Hij maakt reisfilms en schrijft artikels. Hij concentreert zich op die keerpunten voor zowel bedrijven als hun leiders en buigt ze om tot groeimomenten om het volledige potentieel te bereiken.

Lees meer over Carl op zijn website H-Art Matters (klik).

Over Hade

 Surft op de golven van het leven... 

Yogadocente en coach Hade Ureel biedt groeps- en persoonlijke sessies stressreductie, meditatie en office yoga aan. 


Hade heeft meer dan 15 jaar ervaring in opleiding & training en runt de drukbezochte yogaschool The Monkey Tree.

Haar passie voor golfsurfen startte haar carrière als yogadocente. Hade gebruikt haar levenslust, creativiteit en passie voor lesgeven en bewegen om diegenen die een duwtje kunnen gebruiken hoop en inspiratie te bieden.

IMG_9447 Hade Ureel.jpg
Franky Vanhamme_edited.jpg

Over Franky

Wijze levenslessen doorgeven

Franky Van Hamme is erkend stress- en burn-out coach en zet in de Zinhoeve zijn meer dan 30 jaar management ervaring in tijdens het meten en aanpakken van stress, burn-out en absenteïsmeproblematieken in de organisatie (Franky is ex directie Douwe Egberts, Henkel en Alpro).

Franky kwam op een keerpunt in zijn leven na zijn burn-out en is gepassioneerd om zijn inzichten hieromtrent door te geven in de vorm van een grondige, structurele aanpak. Hij houdt van fietsen en reizen en is geboeid door de ondersteunende of toxische rol die leidinggevenden spelen in de stijgende stress- en burn-out problematiek. Hij is ervan overtuigd dat duurzame groei van de resultaten en van de medewerkers hand in hand gaan.

Lees hier meer over Franky op zijn website.

 

Referenties

 
fullsizeoutput_39b.jpeg
Loopbaancheque_label.jpg
 

Contact

Tamepa Comm.V.


De Zinhoeve

Torhoutsestraat 236

8020 Oostkamp

Belgium