• Sharon Vandousselaere

Aangepaste dienstverlening tgv corona-maatregelen

Beste klant,

Beste partner,Ik ervaar en zie rondom mij zelfstandigen en zaakvoerders uitzoeken hoe ze optimaal kunnen omgaan met de ‘corona-dreiging & -verplichtingen’, zowel naar personeel, business als sociale plicht toe. Deze verantwoordelijkheid en druk, alsook de angst die heerst, vergen veel van onze leiders en van onszelf.


De Zinhoeve is actief in 2 sectoren: productiviteitsverhoging door research & consulting enerzijds, en welzijnsinterventies door coaching & training anderzijds.


Hieronder breng ik je graag op de hoogte van hoe wij onze dienstverlening de komende weken aanpassen:
Productiviteitsverhoging via research & consulting

Wij stellen in samenwerking met jullie graag de live research & consulting-diensten uit tot na de paasvakantie (20/4). Dit houdt in dat medewerksbevragingen en live-meetings verplaatst worden of online via Skype doorgaan. Meetings kunnen via Skype of telefoon doorgaan en wij blijven ter beschikking voor vragen.


Kwaliteit staat voor ons voorop. Wij staan voor een wetenschappelijke en grondige aanpak. Deze extreme omstandigheden vertekenen grotendeels de resultaten van metingen, en betekenen een extra druk voor medewerkers. Vanuit angst kunnen we namelijk geen open gesprek hebben naar de topics "welzijn en productiviteit", dit vergt een vertrouwelijke, veilige sfeer. Laat ons deze 'gedwongen rustperiode' meepakken om hierna weer op 'groei en herstel' te focussen. Indien gewenst, kunnen wij wel de medewerkers individueel zien voor een geruststellend gesprek.


Welzijnsinterventies via coaching & training

Wij verliezen echter niet uit het oog dat we in deze tijden ons immuunsysteem en ons brein optimaal moeten voeden, willen we juiste beslissingen nemen op duurzame basis voor onszelf, onze omgeving en ons bedrijf. Daarom blijven de personal coaching-sessies met ondernemers en zaakvoerders doorgaan.


->Dit kan, naargelang jouw voorkeur of een eventuele verstrenging van overheidsveiligheidsmaatregelen, ofwel via Skype ofwel live in De Zinhoeve. Hierbij respecteren we de hygiënische voorzorgsmaatregelen: we hebben een open gebouw met ruime zalen, waardoor we de 1,5 m afstand kunnen bewaren, alsook een keuken en lavabo bij het toilet, waar je bij het binnenkomen en vertrek de handen kan wassen.


Dit is ethisch en reglementair gezien een periode om te focussen op gezondheid & welzijn i.p.v. op productiviteit & cijfers. Deze shift in minset vraagt leiders om veel vertrouwen en lange-termijn perspectief. Indien gewenst ondersteunen ik en mijn senior executive-partners je hierbij. Lees hier meer over ons.


Wat kan je zelf doen als leider en ondernemer?

In deze nieuwsbrief (klik hier) geef ik je graag cruciale inzichten en tips mee om met vertrouwen goede keuzes te maken in deze tijden van Corona-maatregelen. Ik richt mij in dit artikel op hoe je je wilskrachtcentrum in je brein kan voeden om betere duurzame keuzes te maken als leider en je immuniteit kan versterken via psyche en emotieregulatiesystemen.Ik wens je een tijd toe waarin je vrede, rust en aanvaarding mag vinden met datgene wat je niet kan veranderen en je energie en tijd steken in wat je wel kan veranderen.Warme groet,


Sharon

Warme groet, Kind regards, Sharon Vandousselaere


Owner, Org. psychologist & -economist

Auteur 'Persoonlijk leiderschap'


Welzijn- & productiviteitsmeting ° Organisatiegroei & verandering ° Leiderschap

www.zinhoeve.be

©2019 by De Zinhoeve. Privacy