• Sharon Vandousselaere

Eenzaam, vastgeroest of gestresst als pc-thuiswerker?

Bijgewerkt op: 10 apr. 2020

De Zinhoeve wil je in deze tijden van corona-uitdaging helpen om op duurzame wijze je vitaliteit, weerbaarheid en psychisch welzijn te versterken.


Elke mens die zich iets beter of gerustgestelder kan voelen, kan veel betekenen voor het psychisch welzijn van zijn of haar omgeving!

Daarom stel ik graag een online videoplatform gratis ter beschikking met fysieke en mentale oefeningen voor minder stress, meer vreugde en verbondenheid


... omdat iedereen er nu deugd van kan hebben.


Je vindt op dit digitaal platform video's en begeleidende informatie over hoe je vertrouwen, veiligheid en rust kan ervaren en creëren in deze onduidelijke tijd en hoe je kan zorgen dat je gezond blijft en de stress zich niet opslaat in je lichaam.


Wil je graag een kijkje nemen op het online "Personal Energy Management" platform met fysieke en mentale oefeningen voor minder stress, meer vreugde en verbinding en een focus op het cultiveren van veiligheid en vertrouwen tijdens deze periode van verandering?


->Ga dan naar: zinhoeve.be/pem-platform


Ik wens je een tijd toe waarin je vrede, rust en aanvaarding mag vinden met datgene wat je niet kan veranderen, en je energie en tijd steken in wat je wel kan veranderen.

Warme groet

Sharon Vandousselaere

Zaakvoerder, bedrijfspsychologe & -economiste


www.zinhoeve.be